* Verplichte velden

Over Conversies-UP.nl

Hartelijk dank voor uw interesse in Conversies-UP.nl. Ik, Lars Hemel, heb altijd een sterke interesse gehad in techniek, het internet en hoe bedrijven er geld mee kunnen verdienen. Ik ben mijn carrière gestart als webdeveloper, maar was al snel geboeid door de diversiteit en mogelijkheden op het gebied van online marketing en online advertising. Als technisch developer bij AdLantic brachten we een revolutie teweeg in de vorm van dynamische banners, content recommendation systemen (aanbevelings-systemen), real-time bidding (RTB) en de mogelijkheden om zeer gesegmenteerde audiences dynamisch aan te kunnen maken en te kunnen gebruiken. Later waren we ook actief als data supplier, wisten we alles van SSP's, DSP's, DMP's en integreerden we onze software met verschillende technologische bedrijven die elk een ander specialisme hadden. Ik dacht mee en droeg bij aan de realisatie ervan en vond dat veel van die kennis ook nuttig zou kunnen zijn voor andere bedrijven. Conversies-UP.nl was ontstaan.

Met de hulp van een team van freelancers stellen we deze kennis beschikbaar in de vorm van relatief kleine producten (tools, widgets, plugins) die bijdragen aan het success van uw bedrijf, of u nu een webshop, adverteerder of publisher bent. Voor meer informatie, vragen en prijzen vraag ik u ons te mailen.

Deze website word aangeboden door:

Conversies-UP.nl
Ingeschreven in het Nederlandse handelsregister:
KvK Handelsregister Nr. 30215969
BTW-nummer: NL101495845B01

Wat zeggen onze partners..


Fantastische service. Als u eigen ideeën heeft wordt hier naar geluisterd en in ons geval ook vrij snel als tool beschikbaar gemaakt.


Op Conversies-UP.nl vindt u verschillende tools die echt conversie verhogend werken. Absoluut de moeite waard om eens goed te kijken wat er allemaal mogelijk is.